GameBook si Fun-NetZone Romania acum sunt in partenereriat !

Salutare ! Sunt Fondatorul comunitatii Gamebook si a comunitatii Fun-NetZone si va intampin cu vesti bune !

Cu o experienta si o vechime de aproximativ 8 ani Fun-NetZone.Ro a fost lansata in anul 2012 la 2 luni de la inchiderea comunitatii GameBook.Ro fiind in top cu alte comunitati cum ar fii Pronion.ro , vibeplay.ro si multe altele !

In luna septembrie 2017 Fun-NetZone isi incheie fortat activitatea din cauza firmei de hosting ce a suspendat intreaga activitate fara a mai avea posibilitate de backup! Iar din acest motiv Fun-NetZone a fost in plan la inchiderea definitiva !

La sfarsitul anului 2018 am reusit sa iau legatura cu fostul fondator al comunitatii GameBook.Ro cedandu-mi drepturile pentru a re-lansa comunitatea gamebook.ro iar la jumatatea lunii urmatoare am re-achizitionat domeniul Fun-NetZone.Ro si re-lansand ambele comunitati !

In momentul de fata pe Fun-NetZone.Ro se afla forumul general unde urmeaza sa cuprinda si un index cu redirectionare catre forumul fun-netzone unde veti gasii servere de tip counter-strike 1.6 , counter-strike go , server san andreas multiplayer si multe altele , iar pe gamebook.ro se vor afla celelalte proiecte ale comunitatii.

Cine este interesat va asteptam pe GameBook.Ro sau pe Fun-NetZone.Ro pentru a fii la curent cu ultimile noutati !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here